Želite povećati direktne rezervacije? Evo kako vam mi možemo pomoći u tome

Bez dobre pripreme i istraživanja nema dobrih rezultata. Posjetili smo web stranicu Europske putničke komisije da se informiramo kada najviše putnika namjerava putovati, odnosno kada možete očekivati najviše gostiju?

Istraživanja su pokazala da najveći postotak putnika od čak 52% planira putovati u prvih 6 mjeseci tekuće godine. Dok 32% planira od Travnja do Lipnja. Budući da već sada kreću pripreme za Early Booking za 2022. potrebno je već sada krenuti s promišljanjem o pripremama za slijedeću sezonu.

Što gost želi?

„Dobiti“ gosta da baš rezervira preko vaše službene web stranice i nije baš lak zadatak. Teško je nadmašiti dobro poznate OTA portale koji su već dugo godina na tržištu i jako dobro poznati među gostima.

  1. Gost želi najbolju moguću cijenu – prezentirajte benefite direktnog rezerviranja.
  2. Gost želi brzo i jednostavno rezervirati. Znači morate mu osigurati brzo i nekomplicirano direktno rezerviranje.
  3. Želi znati što će dodatno dobiti ukoliko rezervira preko vaše web stranice. Detaljno definirajte dodatne pogodnosti kojima ćete uvjeriti gosta u vrijednosti direktne rezervacije.

Kako vam mi možemo pomoći u tome?

Izrada nove web stranice ili redizajn postojeće u ukoliko niste zadovoljni sadašnjom. Kada potencijalni gost posjeti vašu stranicu u potrazi za više fotografija ili za više dodatnih informacija, vaša web stranica ga mora zadržati i ostaviti poseban dojam na njega da upravo kod vas i rezervira. Upravo u turističkom sektoru imamo zaista puno iskustva te veliki broj izrađenih web stranica koje donose veliki broj rezervacija i u konačnici prihoda.

Oglašavanje na Google mreži. Ne postojite ako niste vidljivi na Google. Možemo vam ponuditi Google Ads oglašavanje gdje plaćate samo kad netko klikne na oglas.  Na taj način osiguravate više posjetitelja na web stranici i povećavate si šanse za direktne rezervacije.

Dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru garancija je uspješnih projekata. Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte projekte koje donose direktne rezervacije.